Si vols comprar una selecció personalitzada de vins o altres productes del nostre celler només cal que ens facis un missatge d'email. T’assessorarem, et farem arribar el catàleg i el llistat de preus. Et podem fer arribar la comanda directament a casa; sense despeses d'enviament a partir de 60 Euros de compra.
63,00 €
La Fundació Mona es dedica a la recuperació de primats, ximpanzés i macacos. Sovint animals vellets que han estat animals de particulars, de circ o, fins i tot, estrelles de cine. Des de 2018 coŀlaborem amb la Fundació amb els vins anomenats Monos*.
63,00 €
Us presentem els vins Picapedra de Vins de Pedra, els vins que fem a la Conca de Barberà. Es tracta d’un blanc i un negre il·lustrats amb persones corrents que, amb molt esforç i constància, han aconseguit fites que semblaven inabastables!
67,00 €
Mel, oli, formatge, embotits de casa i per descomptat els vins! Tot i que vam començar amb les vinyes ben aviat vam sumar altre productes que donen sentit al nostre projecte i que l’enriqueixen en un cercle tancat i harmònic. Tasta els mil productes de La Vinyeta!
76,50 €
En Josep i la Marta es van conèixer a la universitat. De la seva passió en va néixer La Vinyeta a l’Empordà. La Marta però no volia oblidar les seves arrels a la Conca de Barberà.
85,00 €
Descobreix aquesta varietat ancestral empordanesa amb una selecció exclusiva de vins de tots colors. Una varietat molt versàtil utilitzada en la producció de vins blancs, negres, rosats, dolços i rancis.
115,50 €
Petites elaboracions de vinyes velles i de varietats ancestrals. Tasta els vins experimentals de La Vinyeta. Microproduccions monovarietals de parcel·les singulars.
120,00 €
Un tast vertical exclusiu de diverses anyades d’un dels vins emblemàtics del celler. Sis anyades històriques d’un dels millors vins de La Vinyeta.